Acasa Actualitate-Interna Tanczos Barna: În 2022 sigur nu va exista taxă auto, de mediu sau primă înmatriculare

Tanczos Barna: În 2022 sigur nu va exista taxă auto, de mediu sau primă înmatriculare

scris de Misu Andrei
53 afisari

Ministrul Mediului spune că nu va fi introdusă nicio taxă suplimentară pentru mașinile vechi anul acesta. Tanczos Barna a declarat că vor exista măsuri de sprijinire a celor care vor să cumpere autoturisme noi, iar noul program Rabla va fi lansat, cel mai probabil, pe 4 februarie.

Decizia la nivelul Guvernului a fost că în 2022 nu se vor introduce taxe noi. În 2022 sigur nu va exista taxă auto, de mediu sau primă înmatriculareDin acest motiv, de câteva săptămâni lucrăm la eficientizarea programului Rabla. Săptămâna aceasta se finalizează Rabla pentru versiunea 2022-2024. În acest moment nu putem vorbi de taxa auto. Vedem în 2023”, a spus ministrul.

În momentul de față nu există măsuri de descurajare. Există măsuri de încurajare a celor care vor să cumpere mașini noi, inclusiv pentru a susține industria autohtonă de producere a autoturismelor din România”, a adăugat el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult