Acasa Actualitate-Interna Tariful pentru asistenţa autovehiculelor blocate în Pasajul Unirii: 30.000 de lei

Tariful pentru asistenţa autovehiculelor blocate în Pasajul Unirii: 30.000 de lei

scris de Misu Andrei
50 Afisari

Tariful pentru asistenţă în cazul autovehiculelor rămase blocate în Pasajul Unirii se ridică la 30.000 de lei cu TVA, potrivit unui proiect de hotărâre pus în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Sectorului 4.

În situaţia în care un autovehicul rămâne blocat sau se află în stare de nefuncţionare în Pasajul Unirii, Direcţia pentru Digitalizare şi Regenerare Urbană Sector 4, sub coordonarea şi supravegherea Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4, va acorda asistenţă în vederea extragerii autovehiculului din pasaj.

Tariful aferent activităţii de asistenţă este de 30.000 de lei cu TVA. Plata tarifului ar urma să se facă cu cardul, la automatele de plată Selfpay; online, pe site-ul www.mobilitateurbana4.ro; cu cardul, prin sistem POS; prin alte aplicaţii informatice indicate de administrator, scrie Agerpres.

Fondurile rezultate din activităţile de asistenţă acordate se vor colecta de Direcţia Mobilitate Urbană Sector 4 şi se vor constitui venituri la bugetul Direcţiei Mobilitate Urbană Sector 4.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS