Acasa Actualitate-Interna Televiziunea Română roagă invitații să vină machiați și coafați la emisiuni

Televiziunea Română roagă invitații să vină machiați și coafați la emisiuni

scris de Misu Andrei
54 Afisari

Televiziunea publică se confruntă cu o criză de produse cosmetice pentru machiaj și coafură. Foarte puțini angajați care apar „pe sticlă“ vor mai beneficia de aceste servicii, iar pentru invitați acest serviciu se sistează relatează Libertatea.

Un mesaj intern din TVR, consultat de Libertatea, arată că postul trece printr-o situație delicată, astfel că serviciile obișnuite într-o televiziune, precum cele de machiaj și coafură, vor fi parțial sistate.

Dan Manoliu, șeful Departamentului Producție Artistică din televiziunea publică, a transmis ieri un mesaj intern celor care se ocupă de știri și emisiuni, informându-i că există o „lipsă acută de materiale necesare serviciilor de machiaj și coafură“, potrivit sursei citate.

Prezentatorii de știri au întâietate la machiaj și coafură

Din 28 august, „vor beneficia de aceste servicii cu precădere prezentatorii emisiunilor informative“.

Dan Manoliu a explicat în mesajul intern că „pentru celelalte producții vor fi luați în calcul doar prezentatorii, iar pe invitați vă rugăm respectuos ca producătorii să-i anunțe să vină machiați și coafați“.

Până la achiziționarea materialelor, precizez că putem asigura doar machiaje și coafuri minimale, aflându-ne în imposibilitatea de a asigura aceste servicii producțiilor muzicale sau de divertisment cu o distribuție numeroasă. Pentru emisiunile curente se poate trimite nota de comandă pentru o lună, iar emisiunile care nu vor avea aceste note de comandă nu vor beneficia de serviciile de machiaj și coafură“, a mai transmis în email șeful Departamentului Producție Artistică din Televiziunea Română.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult