Acasa Actualitate-Interna Țigări aduse cu drona din Ucraina, ascunse într-o livadă în Satu Mare.

Țigări aduse cu drona din Ucraina, ascunse într-o livadă în Satu Mare.

scris de Misu Andrei
100 afisari

Polițiștii de frontieră din Satu Mare au confiscat 3.000 pachete cu țigări care au fost aduse din Ucraina cu o dronă. Țigările au fost descoperite în livada unui localnic din Halmeu, împachetate în mai multe colete. Valoarea capturii este de aproape 35.000 de lei. Țigări aduse ilegal din Ucraina au fost confiscate și în județul Maramureș, în zone apropiate de graniță.


Captură de țigări în apropiere de grania cu Ucraina. Foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu, judeţul Satu Mare, au observat miercuri seară, în jurul orei 23.30, în zona localităţii Halmeu, o dronă care transporta un colet. În urma cercetării zonei, poliţiştii de frontieră au descoperit, într-o livadă de pomi fructiferi aflată la aproximativ 1.500 m de graniţa cu Ucraina, un colet învelit în folie neagră, care conţinea ţigări, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Lângă colet se afla un bărbat de 32 de ani, care, după primele cercetări, i-a condus pe poliţişti către o anexă de la capătul livezii, spre curtea imobilului în care locuieşte. Polițiștii au găsit aici alte patru colete învelite în folie neagră şi alte câteva cartuşe cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Persoana şi coletele au fost transportate la sediul poliției, unde, în urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 2.990 pachete cu ţigări de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult