Acasa Actualitate-Interna Toni Greblă a fost numit prefect al Capitalei după eliberarea din funcție a Georgianei Văcaru

Toni Greblă a fost numit prefect al Capitalei după eliberarea din funcție a Georgianei Văcaru

scris de Misu Andrei
62 afisari

Guvernul l-a numit, miercuri, prefect al Capitalei pe Toni Greblă, fost senator PSD, judecător CCR și secretar general al Guvernului Dăncilă. El o înlocuiește pe Alexandra Văcaru, care a fost eliberată din funcție.

Cum explică un judecător de la CCR deciziile în cazul sesizărilor depuse de Băsescu şi Ponta

„Astăzi (miercuri – n.r.) a fost aprobată prin hotărâre de guvern, eliberarea din funcție a doamnei Văcaru Georgiana Alexandra din funcția de prefect al Municipiului București”, a anunțat Dan Cărbunaru.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Executivului a precizat că au fost eliberați din funcție doi subprefecți – Nițescu Nicolae din funcția de subprefect al județului Brăila și Salup Rusu Alexandru Marian din funcția de subprefect al județului Suceava.

„Astăzi (miercuri – n.r.), prin hotărâre de guvern, a fost numit domnul Toni Greblă în funcția de prefect al Municipiului București. De asemenea, prin hotărâri de guvern, a fost numită Badiu Virginia Loredana în funcția de Subprefect al Județului Brăila, iar Sinescu Florin în funcția de subprefect al județului Suceava, potrivit Mediafax.

Toni Greblă a fost senator PSD, judecător CCR și secretar general al Guvernului Dăncilă.

Inițial, pentru funcția de prefect al Capitalei s-a vehiculat numele lui Alexandru Hazem Kansou.

1 comentariu

?????? 05-05-2022 - 21:13

& Gheorghe Iancu
,,Fostul Avocat al Poporului apără decizia CCR privind pensiile speciale: ”Nu ai cum să iei înapoi ceea ce s-a dat””
Dacă, o astfel de motivare, precum aceea invocată de fostul avocatul poporului, ar putea fi folosită de avocați și în spețele de dobândire de foloase prin abuzuri în serviciu, chiar și la drepturi litigioase, titluri științifice obținute din plagiate, condamnați cu acuzații de corupție care au benficiat de acte normative ale guvernului și parlamentului, etc. ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult