Acasa Actualitate-Interna Toți elevii care nu au tablete și laptopuri vor primi până în septembrie

Toți elevii care nu au tablete și laptopuri vor primi până în septembrie

scris de Misu Andrei
74 afisari

Ministrul educației, Monica Anisie, a declarat sâmbătă la Digi24 că școala trebuie să fie pregătită pentru un al doilea val al epidemiei de coronavirus, inclusiv pentru posibilitatea ca orele să se desfășoare în continuare doar online începând din toamnă, în funcție de ce vor recomanda epidemiologii. De aceea, ministerul își propune ca până în septembrie să asigure tablete sau laptopuri pentru elevii care nu au acces la astfel de dispozitive, în timp ce profesorii vor participa la cursuri de formare profesională după încheierea anului școlar.

În toamnă trebuie să fim pregătiți pentru învățământul online, este mesajul pe care îl transmite ministrul educației. În acest sens, săptămâna viitoare se va lucra la un plan de măsuri atât pentru elevi, cât și pentru profesori.

Monica Anisie caracterizează drept „dificilă” situația prin care trece învățământul românesc, dar spune că trebuie să se adapteze din mers și să se pregătească pentru viitor. „Redeschiderea școlilor depinde de evoluția epidemiologică”, a subliniat ea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult