Acasa Actualitate-Interna Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier

Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier

scris de Misu Andrei
30 afisari

Traian Băsescu a fost implicat duminică într-un accident ușor. Fostul președinte ar fi lovit o mașină care era parcată, iar după incident s-a prezentat la sediul Poliției. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, potrivit Brigăzii Rutiere. 

Accidentul a avut loc duminică, ia la scurt timp Traian Băsescu s-a prezentat la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Fostul șef de stat le-a spus oamenilor legii că în timpul unei manevre a lovit cu oglinda mașinii oglinda unui alt autovehicul, care era parcat.

„În data de 22.05.2022, la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, au transmis reprezentanții poliției.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult