Acasa Actualitate-Interna Tribunalul a decis suspendarea grevei angajaților STB

Tribunalul a decis suspendarea grevei angajaților STB

scris de Misu Andrei
77 afisari

Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din București nu au circulat joi, după ce șoferii STB au intrat în grevă. Ei cer salarii mărite, condiții mai bune de muncă și demisia directorului general. Mii de oameni, care au plecat de acasă la prima oră, au rămas blocați în stațiile în care mijloacele de transport nu au mai ajuns. 

Tribunalul Bucureşti a admis joi cererea Societăţii de Transport Bucureşti (STB) de suspendare a grevei declanşate de sindicalişti, activitatea în transportul public din Capitală urmând a fi reluată imediat.

Decizia instanţei este executorie.La Tribunalul București a început procesul în care magistrații judecă cererea de suspendare a grevei.

Decizia de azi este executorie, ceea ce înseamnă că șoferii trebuie să reia activitatea dacă judecătorii decid că greva este ilegală, chiar dacă hotărârea poate fi contestată.

Pe de altă parte însă angajații STB susțin că ei nu au organizat o grevă, ci un protest spontan, din cauza nemulțumirilor pe care le au.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult