Acasa Actualitate-Interna Un judecător a făcut o cerere neaşteptată in dosarul lui Liviu Dragnea

Un judecător a făcut o cerere neaşteptată in dosarul lui Liviu Dragnea

scris de Misu Andrei
135 afisari

Se prelungește așteptarea lui Liviu Dragnea, care spera să scape azi de pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită anul trecut. Tribunalul București a amânat cu două săptămâni judecarea contestației depuse de apărarea fostului lider PSD, la începutul anului.

În primele zile ale anului, apărătorii lui Liviu Dragnea au depus la Tribunalul Bucureşti şi la instanţa supremă o contestaţie la executare, cerând eliberarea de îndată a clientului lor. Ei invocau nereguli în modul în care au fost constituite completurile de judecători care l-au condmnat pe Liviu Dragnea.

Tribunalul Bucureşti fixase pentru azi termen de judecată pentru această solicitare, dar, în urmă cu două zile, judecătorul care a primit acest caz prin sistemul de distribuire aleatorie a făcut cerere de abţinere, care a fost admisă de unul dintre colegii lui.

udecătorul a invocat că s-a susţinut în spaţiul public că imparţialitatea sa ar putea fi afectată pentru că anul trecut a participat la proteste ale magistraţilor.

Dosarul a fost repartizat iar prin sistemul aleatoriu şi a primit termen în 29 ianuarie.

Săptămâna viitoare, în 21 ianuarie, Liviu Dragnea aşteaptă o altă decizie de la instanţa supremă, unde a invocat alte motive pentru a fi eliberat.

1 comentariu

SabinA 19-01-2020 - 18:26

Parerea mea este ca atat judecarea cat si condamnarea au fost facute cu incalcarea Dreptului de Aparare, Cat despre vilele din Brazilia si contele de la Monte Carlo, St Moritz ii las pe papagali sa dezvolte subiectul . Si pe rozatoare! Rares Guzgan!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult