Acasa Actualitate-Interna Un oraș a rămas fără medici din cauza COVID

Un oraș a rămas fără medici din cauza COVID

scris de Misu Andrei
82 afisari

Un medic de familie din orașul Potcoava a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Femeia în vârstă de 65 de ani a murit la un spital din București. Celălalt medic de familie din Potcoava este internat în spital, având tot coronavirus, prin urmare orașul a rămas fără medici.

Unul dintre cei doi medici de familie din orașul Potcoava a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Femeia în vârstă de 65 de ani a decedat marți la un spital din București.

Asistenta cabinetului se află în izolare, în timp ce și al doilea medic de familie a ajuns la spital, tot din cauza Covid-19. Astfel, dispensarul din Potcoava a rămas fără cadre medicale, iar autoritățile locale au făcut demersuri pentru a obține detașarea de urgență a unui medic.

„Nu este nici un medic, avem mare nevoie. Nu are cine să facă o consultație, să dea o rețetă. Am înțeles că o să vină cineva, azi, mâine. Cel de al doilea medic este confirmat pozitiv, la fel asistenta acestuia”, a declarat primarul oraşului Potcoava, Manuel Enăchioaia, pentru Mediafax.

Orașul Potcoava din județul Olt are aproximativ 5.700 de locuitori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS