Acasa Actualitate-Interna Un șofer a fost amendat cu 15.000 lei după ce a aruncat un chiştoc de ţigară pe geamul maşinii

Un șofer a fost amendat cu 15.000 lei după ce a aruncat un chiştoc de ţigară pe geamul maşinii

scris de Misu Andrei
89 afisari

Un bărbat de 37 de ani din Galaţi a fost amendat cu 15.000 de lei, după ce a fost surprins de jandarmi în timp ce arunca un chiştoc de ţigară pe geamul autoturismului de lux la volanul căruia se afla, informează, vineri, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi.

fumat

Potrivit sursei citate, un echipaj de ordine publică ce executa serviciul de patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie Galaţi a observat că din autoturismul aflat în faţa autospecialei jandarmeriei se aruncă, pe geam, un chiştoc de ţigară.

Oamenii legii i-au atras atenţia conducătorului auto pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, ameninţându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon şi şi-a văzut de drum, aşteptând în coloana de maşini, scrie Agerpres.

Bărbatul a primit o amendă de 15.000 de lei pentru că a refuzat să se conformeze solicitării jandarmilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS