Acasa Actualitate-Interna Unde poți primi salariu de 4.000 de lei în mână?

Unde poți primi salariu de 4.000 de lei în mână?

scris de Misu Andrei
97 afisari

În acest moment, la mare căutare sunt persoanele interesate să lucreze în industria ospitalității. Dacă analizăm volumul de oferte de muncă disponibile acum în acest domeniu, constatăm că se fac angajări masive și probabil că angajatorii cu greu își vor putea acoperi necesitățile în materie de personal.

Ce sume au primit partidele de la bugetul de stat

HoReCa se confruntă, în acest moment, cu probleme serioase din perspectiva forței de muncă, motiv pentru care nevoia angajatorilor e mai disperată ca niciodată. Pe de-o parte, pe lângă faptul că acest domeniu era, prin tradiție, deficitar, criza sanitară globală și restricțiile apărute i-au forțat pe mulți angajați să migreze către alte domenii de activitate. Așa se face că HoReCa se confruntă acum cu o situație mai dificilă ca niciodată.

Ai mari șanse să fii recrutat de angajatorii din HoReCa în această perioadă, chiar și fără experiență. Hotelierii se pregătesc încă de pe acum pentru sezonul care urmează și caută masiv forță de muncă. De la barmani, ospătari la cameriste sau bucătari. Acestea sunt joburile care vor avea mare căutare în sezonul turistic următor și care reprezintă o șansă reală de a-ți rotunji veniturile, la vară, dar și de a petrece timp în stațiunile de la noi din țară, fie de la mare, fie de la munte.

Pentru persoanele cu experiență, salariile ajung chiar și la 4.000 de lei pe lună, bani în mână, la care se adaugă, desigur, anumite beneficii extrasalariale. Unii angajați vor beneficia de cazare gratuită, mese grauite, bonuri de masă și să nu uităm de bacșiș, pentru că în această industrie, mai ales în plin sezon turistic, salariul se poate dubla datorită generozității clienților.

O ofertă interesantă vine și din afara țării, iar reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, au precizat că mulți dintre cei care au lucrat în domeniul ospitalității își caută joburi în străinătate, pe navele de croazieră sau în stațiuni din Vestul Europei. Aici, salariile sar de 1.000 de euro net și, desigur, experiența de a lucra pe un vas de croazieră este una unică în viață și incomparabilă. Totuși, și cerințele angajatorilor sunt mai exigente. În cele mai multe cazuri, e imperios necesar ca angajatul să cunoască o limbă străină de circulație internațională și, desigur, să nu aibă rău de mare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS