Acasa Actualitate-Interna Vergil Chiţac, primul parlamentar cu coronavirus

Vergil Chiţac, primul parlamentar cu coronavirus

scris de Misu Andrei
42 afisari

Senatorul PNL Vergil Chiţac, primarul parlamentar depistat cu coronavirus, a anunţat marţi dimineață că dosarul in rem deschis pe 16 martie de procurorii de la Parchetul General pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor a fost clasat. De asemenea, procurorii au dispus clasarea și cu privire la angajații DSP, după ce senatorul nu a fost transportat cu izoleta.

Foto: Facebook/ Vergil Chițac

„Dragii mei, legat de nefericita întâmplare din martie, am primit clasarea dosarului in rem. Pentru cei care încă se îndoiau, aceasta este dovada incontestabilă a nevinovăţiei mele, integritatea nefiindu-mi niciodată pusă la îndoială. În cariera mea anterioară, am administrat patrimonii de peste 100 de milioane de euro şi am dat bun de plată la peste 60 de milioane de euro, bani publici şi europeni, fără să existe nici cea mai mică suspiciune legată de activitatea mea. Vreau să mulţumesc acelora care m-au susţinut în acele momente dureroase. De asemenea, îi chem alături de mine şi pe cei care atunci m-au privit cu rezerve. Împreună facem Constanţa puternică”, a scris Vergil Chiţac, marți dimineață, pe Facebook.

Procurorii de la Parchetul General au deschis pe 16 martie un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul senatorului liberal Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus.

Potrivit unor reprezentanţi ai Parchetului citați de Agerpres, procurorii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult