Acasa Actualitate-Interna Vremea rea a făcut prăpăd în țară

Vremea rea a făcut prăpăd în țară

scris de Misu Andrei
63 afisari

Fenomen neobișnuit pentru țara noastră, joi după-amiază, în Lugoj. Un vârtej înalt de câteva zeci de metri a fost filmat în vestul orașului. Potrivit celui care a surprins momentul, totul a durat aproximativ 8 minute. De altfel, codul galben de vreme rea, prelungit până mâine dimineață, a adus deja numeroase probleme în țară. Zeci de gospodării inundate, grădini distruse de grindină, culturi sub ape și sute de animale care n-au mai avut nicio scăpare din calea puhoaielor. Nici la oraș nu a fost mai bine.

Au fost descărcări electrice, vijelii și grindină, noaptea trecută, în Craiova. Acoperișurile a trei blocuri de locuințe au fost smulse de vânt.

-Dezastru! Ne-am trezit pe la ora 2 că ne-a lovit mașinile!

21 de autoturisme parcate în zonă au fost grav avariate.

Grădini și livezi distruse de grindină

-Uite ce e aici! Uite! A venit cu gheață!

În comuna Gohor, județul Galați, a plouat cu gheață. După 2 ore de vreme rea, peisajul arăta dezolant. Gospodării, livezi, culturile din câmp, dar și drumurile comunale – toate au fost inundate de puhoaiele de apă.

Ninge ca în toiul iernii în stațiunea Rânca

La Rânca, în Gorj, a nins ca în toiul iernii. Drumarii au ieșit din nou pe șosea, pentru a îndepărta stratul de zăpadă.

Temperaturile, anunță meteorologii, se vor menține scăzute în zonă zilele acestea. Vor fi cel mult 7°C.

Furtună puternică în județul Cluj

Codul galben de ploi a adus o furtună puternică în județul Cluj.

Drumul național dintre Dej și Gherla a fost acoperit de apă din cauza torenților.

Cod galben de ploi. Pasaj inundat în Timișoara

A plouat torențial noaptea trecută și în vestul țării. În Timișoara, precipitațiile abundente au inundat un pasaj intens circulat.

Rupere de nori la Deva, străzi inundate

A fost rupere de nori și în Deva. În câteva minute, străzile au fost acoperite de apă. Unii localnici au găsit de cuviință să facă haz de necaz. Doi bărbați au intrat în rolul de pescari și au scos undițele pe marginea bălții.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS