Acasa Bancul zilei Ajunge la hotel cu secretara

Ajunge la hotel cu secretara

scris de Z.V.
81 afisari

Un om de afaceri îi trimite un fax soţiei sale:
„Draga mea soţie, o să înţelegi că acum când tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poţi satisface. Sunt foarte fericit alături de tine, te consider o soţie minunată şi, sincer, sper că nu te vei simţi rănită sau jignită când vei afla ca în momentul în care tu primeşti acest fax, eu fac sex în hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totuşi, voi ajunge acasă înainte de miezul nopţii.”
Când ajunge la hotel cu secretara, găseşte la recepţie un fax în care scria:
„Dragul meu soţ, am primit faxul tău şi nu pot decât să-ţi mulţumesc că m-ai anunţat. Profit de această ocazie să îţi reamintesc că şi tu ai tot 54 de ani. În acelaşi timp, te anunţ că atunci când vei citi acest mesaj, eu voi fi în mijlocul unei partide de sex lângă piscină noastră cu John, băiatul care vine să o cureţe, şi care, la fel ca şi secretara ta, are tot 18 ani. Şi cum, pe lângă faptul că eşti un om de afaceri de succes, eşti licenţiat în matematică, îţi vei da seama ce intră oare de mai multe ori? 18 în 54 sau 54 în 18?”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult