Acasa Bancul zilei Alzheimer are şi avantaje

Alzheimer are şi avantaje

scris de Z.V.
2 afisari

La 95 de ani, Don Juan s-a decis să se mai însoare o dată, cu Ana, o tânără de 25 de ani. După nuntă, din cauza diferenţei de vârstă, Ana s-a decis să doarmă în camere separate.

După petrecere, Ana se pregăteşte să se culce, când aude ciocănituri în uşă… Este proaspătul ei soţ, Don Juan, trecut de 95 de ani. Îi oferă Anei un număr de neuitat, după care, zâmbind, îi dă un pupic, apoi se întoarce în dormitorul său. Peste o jumătate de oră, bate din nou la uşa Anei, pregătit pentru numărul următor, care-i reuşeşte fără probleme. Un zâmbet şi un pupic, şi se întoarce în dormitorul său. După nicio oră, acesta bate din nou la uşa Anei, proaspăt de parcă ar fi de 25 de ani, irezistibil şi sălbatic ca în tinereţe. Ca de obicei, la sfârşit, un pupic şi… la el în dormitor. A cincea oară sta iarăşi în faţa uşii de parcă nu ar fi fost niciodată acolo. Când vrea să se întoarcă în dormitorul lui, Ana îl întreabă dacă nu vrea să rămână acolo, dar Don Juan îi răspunde că la vârsta să nu mai are rezistență şi trebuie să se odihnească. Ana izbucneşte în râs:
-̶ Modestule, eu am cunoscut atâţia bărbaţi cu multe decenii mai tineri ca tine, care nu mi-au oferit ce mi-ai oferit tu!
Don Juan stă câteva minute pe gânduri, contrariat, după care o întreabă pe Ana:
-̶ Am mai fost azi la tine? MORALA: Alzheimer are avantajele lui.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS