Amanta

scris de Z.V.
10 afisari

-̶ Sara, i se adresează Ițic, afacerile ne merg tot mai bine, aşa că am hotărât să ne mutăm prăvălia mai central.
Evident, ea este bucuroasă. În curând, Ițic se hotărăşte să-şi ia o maşină nouă în locul celei vechi. Peste câteva luni, el îi spune:
-̶ Ştii, oamenii cu care suntem noi în legătură stau în cartiere mai bune… Trebuie să stăm şi noi între ei, aşa că am cumpărat un apartament de 8 camere într-un cartier select. Ne vom muta în câteva zile.
Evident, ea este foarte fericită. După alte câteva luni Ițic spune:
-̶ Toate cunoştinţele noastre au personal de serviciu, afacerile ne merg, slavă Domnului, aşa că am hotărât să angajez o menajeră, o bucatareasă şi un şofer.
Sara este în culmea fericirii. La una dintre multele recepţii pe care le dă familia, Ițic se aşează lângă Sara şi îi spune:
-̶ Ştii draga mea, în societatea pe care o frecventăm este imposibil să nu ai o amantă. O vezi pe blonda aia înaltă care şade pe canapea? E amanta bancherului Legrand. Roşcata de lângă pian e amanta ministrului Dupont. Bruneta care vine spre noi… e amanta mea!…
Sara cumpănește puțin, privind concurența, și remarcă:
-̶ Nu ca să mă laud, dar a noastră arată cel mai bine!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult