Acasa Bancul zilei Bulă o roagă pe maică-sa să-i dea bani pentru îngheţată

Bulă o roagă pe maică-sa să-i dea bani pentru îngheţată

scris de Z.V.
15 afisari
Bulă o roagă pe maică-sa să-i dea bani pentru îngheţată, dar fără reuşită.
BULĂ: Mamă, dacă-mi dai bani, îţi voi spune ceva interesant despre tata.
MAMA LUI BULĂ: Uite banii, ia, spune-mi, ce ştii despre tata?
BULĂ: Că face acelaşi lucru cu vecina ce faci şi tu cu vecinul!

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 10:22

Mama lu’h Bula – mama lu’h Bula: NU dati banii degeaba ! IO si cativa depeacilea IL servim instantaneu, cum deschide guritza tampitzelu’h !

tomi 04-12-2012 - 12:25

Bulă o roagă pe maică-sa să-i dea bani pentru îngheţată, dar fără reuşită. Se enerveaza al dreacului de tare pe ma-sa si tipa la ea: ji_danco, sa arzi in furnal.

BULA 04-12-2012 - 13:46

Asta cu furnalul e o idee proasta, ca incalca Protocolul de la Kyoto. Se vor inventa metode mai ecologice. Te poti inscrie si tu la concursul de proiecte, ca mare inginer TCM-ist ce esti.

tomi 04-12-2012 - 14:35

BULA, poti sa fluieri a paguba.Ceea ce vrei tu sa crezi este total perpendicular,eu ma uit in contul meu din banca, la casa mea de aici din Israel si la cea din Arad din Romania,la masinutele noastre, eu am Peugeot 308 model 2011, iar flacaului i-am cumparat Peugeot 206+ model 2012,ma uit la statul meu de salar, ma uit la fondul meu de pensii care a depasit deja jumatate de milion de sekeli de cind lucrez in tara, si crede-ma ca zimbesc cu satisfactie.Ce zici tu este doar invidie si ura, fix in paispe ma doare.Dar ce mai face chioscul tau de la universitate, ai inceput sa vinzi si mastik?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult