Acasa Bancul zilei Ce spun femeile când sunt surprinse asupra faptului

Ce spun femeile când sunt surprinse asupra faptului

scris de Z.V.
22 afisari

Acum două zile, am fost invitată de prietenele mele la o petrecere şi i-am promis soţului că mă întorc acasă la miezul nopţii. Orele treceau, noi ne simţeam bine, şampania curgea, aşa că doar pe la 3:00 m-am îndreptat spre casă, beată criţă.
Tocmai când am ajuns la uşă, ceasul cu cuc din holul casei a început să cânte de trei ori. Dându-mi seama că soţul meu o să se trezească, am făcut eu “cu-cu” de încă 9 ori. Am fost mândră de ce idee genială am avut, chiar şi beată fiind, ca să evit un scandal.
A doua zi dimineaţa, soţul meu m-a întrebat la ce oră am venit şi când i-am spus că la 12, nu a părut foarte surprins. Uuuf, am scăpat!, mi-am zis. Apoi, mi-a atras atenţia că trebuie să ne cumpărăm un nou ceas cu cuc.
– De ce?, l-am întrebat.
– Păi, astă-noapte, cucul a cântat de trei ori, apoi a zis “futu-i”, a mai cântat de patru ori, şi-a dres vocea, a mai cântat de trei ori, s-a hlizit, a mai cântat de două ori, după care a râs un sfert de oră…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS