Acasa Bancul zilei Codul Rutier pentru români

Codul Rutier pentru români

scris de Z.V.
4 afisari

 Înainte de a porni la drum, conducătorul auto are obligația să-și pupe copiii și să se spovedească.
 Serviciul SMURD va fi extins cu un departament de popi rutieri. Aceștia nu vor avea voie să intervină cu bărbi și nici cu alte materiale ușor inflamabile.
 Se va institui o nouă vinietă reprezentând taxa obligatorie pentru descarcerări.
 Pe lângă centură, șoferii vor fi obligați să poarte, tot preventiv, o icoană, o lumânare şi multe cruciuliţe la parbriz, dar nu orice icoane, lumânări şi cruciuliţe, ci doar cele omologate RAR și BOR.
 Se va introduce și proba practică de scos combustibil de la pompa de benzină pentru aprins grătarul de mici, precum și proba teoretică „Recunoașteți Sfântul din iconița de la scrumieră şi oglinda.”
 Ca să nu fim acuzaţi de discriminare, noul Cod Rutier va fi tipărit în alfabetul Braille şi în format eBook pentru toţi posesorii de permise.
 Trusa medicală trebuie dotată şi cu prezervative, pentru cazurile de înţelegere amiabilă.
 Şoferii trebuie să respecte nişte reguli de semnalizare a prezenţei poliţiştilor în zonă pentru ca cei avertizaţi să ştie la ce se stă: linie continuă, radar sau şpagă
 Victor Ponta a introdus un amendament prin care și cei care stau în dreapta șoferului să poată conduce.
 La înmatricularea autovehiculului, numărul de pe plăcuţe trebuie să reprezinte IQ-ul conducătorului auto. Dacă numărul e din două cifre şi nu mai sunt combinaţii disponibile, asta e, mai aştepţi până moare-un prost.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult