Acasa Bancul zilei Cum faci avere în Canada

Cum faci avere în Canada

scris de Z.V.
7 afisari

Un român decide că e momentul să prindă ceva cheag, aşa că emigrează în Canada, unde se pune serios pe treabă şi începe să câştige mulţi bani.
În cele din urmă se întoarce acasă plin de bani şi un vecin, verde de invidie, îl întreabă:
– Dar cum ai reuşit, măi omule, să faci atâta avere?
– Păi simplu, mă trezeam în fiecare zi pe la 10-11, făceam un duş, beam o cafeluţă şi dădeam un telefon să vină nişte prietene să ne distrăm. După câteva ore de distracţie, pe la 3, ieşeam şi eu la muncă. Mergeam pe stradă şi vedeam o hârtie de 100$, mă aplecam şi o ridicăm. Mai încolo era una de 50$, o luăm şi pe aia. Şi tot aşa, culegeam de pe caldarâm bancnote peste bancnote, până oboseam şi îmi dădeam seama că e momentul să mă întorc acasă. Până noaptea târziu mai mâncăm, mă mai distram, iar a doua zi o luăm de la capăt.
Vecinul se decide să facă şi el la fel. Vinde tot, îşi ia bilet de avion şi se opreşte în Toronto. Când iese din aeroport, vede pe jos o hârtie de 100$. Se apleacă şi dă să o ridice, dar se răzgândeşte şi-şi zice:
– Ce, sunt prost să mă apuc de lucru chiar din prima zi?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult