Acasa Bancul zilei La farmacie vine o bătrână de 80 de ani cu o reţetă

La farmacie vine o bătrână de 80 de ani cu o reţetă

scris de Z.V.
13 afisari

 La farmacie vine o bătrână de 80 de ani cu o reţetă. Farmacistul o întreabă:
 – Reţeta este pentru dvs.?
 – Da.
 – Ştiţi că este o reţetă de anticoncepţionale ? Acestea nu vă fac nimic.
 – Ba da, mă fac să dorm liniştită.
 – Cum aşa?
 – Iau câte o pastilă în fiecare dimineaţă, o pisez şi o dizolv în paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Aşa dorm eu liniştită!

5 comentarii

tanase marian 08-05-2011 - 11:33

tie fata turtita de demnitar incult,incoerent ,incompatibil te crezi urias dementule ,netrebnicule can ami spui mie ca stau cu mana antinsa la tine si la guvernul tau incoerent si total infecund tecrezi doar dar esti un nimic un hot da drumul mare, eu lucrez de la 16 ani, toate realizarile mele sunt facute cu munca,. .sub guvernarea voastra infecta am gasit medici si colonei de fapt beti an spital care m au nenorocit asatfel de sase ani nu mi mai regasesc sanatatea de fapt netratata,,.cum estevposibil oare ca la o clinica unde s a muncit enorm un derbedeu medic sa aiba andrazneala an fata creatorului sa ma dea afara an strada este de neconceput domnule ministru al sanatatii ungur de ce nu pleci din institutie,, de ce nu plecati cu totii cei care ati nenorocit o natiune o tara,,.nihil sine deo,,………..

tanase marian 08-05-2011 - 11:42

ce sa fac oare astept an van un om care sa ma ajute nu por sa meeg sunt rezervist furat de acesti demnitari am avut an civil grupa doi de munca iar apoi 25 de ani grupa unu iar dupa recalculare mi ati scazut din pensia militara oare de ce mi furati demnitatea mea ,astfel an marile armate ale lumii demne cand vezi un grup de militari ai numesti pur si simplu soldati,,…………….. sunt furat an demnitatea mea de om care lucreaza de la 16 ani domnilor imbecil cu asa zise studii superioare cine ma ajuta mi ati distrus sanatatea oare tot ce ma anconjoara sunt numai bolnavi psihic sihoti,,…………………………….nihil sine deo,,………………eu nu am furat nu am 10.000 de euro sa ma tratez an vest asa am ajuns ,te anteb natiune romana,,………………………………………iar acest insalubru ,,media internet,, este chiar infectat la maximum de derbedei si vagabonde care si afiseaza sexul nu gasim nimic an a ne sprijini si ajuta latru si latru de sase ani si nu ma ajuta nimeni,,.rusine natiune romana,,……………………..

tanase marian 08-05-2011 - 11:46

oaRE EROII NEAMULUI DIN TEATRELE DE PERATII VOR FI LA FEL TRATATI CAND VOR TRECE AN REZERVA,, ARNCATI REJECTATI DIN SPECTRUL UNEI VIETI NORMALE,,…………… CE SA MAI CREDEM NOI CEI CORECTI SI CINSTITI DOMNULE PRESEDNTE BASESCU , EU NU POT SA MERG SUNT O VICTIMA A INFERTILEI MUNCI A VOASTRA,,………..

tanase marian 08-05-2011 - 11:48

SCRISE TOATE ACESTEA AN SFANTA ZI DE DUMINICA 08 MAI 2011 SA VA BATA BUNUL DUMNEZEU EXCELENTELE VOASTRE CARE ATI DISTRUS O NATIUNE CREDEAM ENORM AN MAREA SCHIMBARE CEO VETI ADUSE DAR NU ATI SEMANAT DECAT DEZNADEJDE,,.NIHIL SINE DEO,,…………

digital 08-05-2011 - 14:30

d-le tanase,singurul lucru pe care-l mai puteti face este sa va schimbati nick-ul si sa activati incontinuare!
altfel nu vad utilitatea postarilor d-voastra!!
cu respect!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult