Acasa Bancul zilei Lanţul slăbiciunilor

Lanţul slăbiciunilor

scris de Z.V.
8 afisari
Directorul îi spune secretarei: Vom pleca pentru o săptămână în străinătate la un congres şi sper să ne simţim bine împreună. Fă toate pregătirile necesare pentru călătorie…
Secretara îşi sună soţul: Voi pleca cu şeful la un congres, în străinătate, pentru o săptămână. Te rog, dragul meu, ai grijă de tine în acest timp.
Soţul îşi sună amanta: Nevastă-mea pleacă în străinătate pentru o săptămână. Hai să ne petrecem săptămâna asta împreună, prinţesa mea…
Amanta, care este învăţătoare la o şcoală particulară, îşi anunţă copiii: Pentru că săptămâna viitoare am de rezolvat o problemă, voi lipsi de la şcoală. Deci săptămâna viitoare nu veniţi la şcoală.
Unul dintre copii, pentru că îşi iubeşte foarte mult bunicul, fuge la el şi îi spune: Bunicule, săptămâna viitoare nu trebuie să merg la şcoală. Mi-ai promis că dacă vom avea timp liber vom merge la munte împreună.
Bunicul (care este directorul din această şcoală) îşi iubeşte foarte mult nepotul. Ca urmare o sună pe secretară şi îi spune: Nepotul meu m-a rugat să-mi petrec săptămâna viitoare cu el, aşa încât nu vom mai merge la congresul din străinătate. Te rog, fă demersurile de anulare a călătoriei.

Secretara îşi sună soţul: Directorul şi-a anulat călătoria, aşa încât vom rămâne împreună, dragul meu…
Soţul îşi sună amanta: Nu ne mai putem petrece săptămâna viitoare împreună pentru că soţia mea nu mai pleacă în călătorie.
Amanta îi anunţă pe copiii de la şcoală: Problema pe care o aveam s-a rezolvat, aşa încât săptămâna viitoare toată lumea vine la şcoală.
Copilul îi spune bunicului: Bunicule, săptămâna viitoare mergem la şcoală aşa că, îmi pare rău dar nu mai pot să-ţi ţin companie.
Bunicul director îşi sună secretara: Nepotul meu tocmai m-a sunat să-mi spună că nu mai poate petrece săptămâna viitoare cu mine. Ca urmare continuă pregătirile pentru plecarea la congres…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult