Acasa Bancul zilei Mama şi tatăl lu Bulă

Mama şi tatăl lu Bulă

scris de Z.V.
2 afisari
Mama şi tatăl lu Bulă şi se-nţeleg ei să vorbească codificat când vor să facă sex, ca să nu-nţeleagă Bulă ce zic. Într-o zi, fac un test.
TATĂL LUI BULĂ: Bulă, du-te la mama şi zi-i că vreau să bat la maşină.
BULĂ: Mamă, mamă, tata zice că vrea să bată la maşină!
MAMA LUI BULĂ: Bine, Bulă, dar du-te şi zi-i că n-am decât cerneală roşie.
Îi zice Bulă lui tac-su, iar după vreo două zile, din nou, îl trimite tac-su pe Bulă să întrebe de maşina de scris, însă e trimis înapoi cu acelaşi răspuns.
După încă vreo două zile, mama lui Bulă îl cheamă pe Bulă.
MAMA LUI BULĂ: Bulă, du-te la tata şi zi-i că am cerneala albastră acum.
Bulă transmite mesajul codificat şi primeşte un altul în schimb.
TATĂL LUI BULĂ: Bulă, du-te şi zi-i că am scris de mână.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-12-2012 - 01:32

IO am constatat mai deunazi ca si sareaqu Bula la originile sale a avut parte de o geneza asemanatoare ! Facut in palma , recuperat ulterior si introdus (oleaka, tardiv) in Phopoloantza Generalesei de Intendentza( Plotonul kurr). Desigur din greseala ,iar din greseala in greseala ,hat pina in ZILELE noastre =Carevasazica , Bula aduce intradevar a gresela genetica , avand decopertat 2/3 din mielomul celor 2/3 neuroni stingheri care mai fac sinapsele (ERONATE ) …Hay , baga aia cu MINSKUL-125 , cu sefardeala Jacoov, cu bisnitareala si cu CAPODOPERA TA : HIBRIDIZAREA ADN-ARN si …flora bakteriana a lu’h Miciurin…!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-12-2012 - 10:36

Ma’h ta.BULA rass-am-RAS ! mULT TIMP !ia trebuit neuronului tau stingher si alterat sa faca ac. sinapsa ! BRAMCONIERULE, ” cenjureaza” ca om de serviciu la amfiteatru de electronica . esti cam …agramat !

BULA 06-12-2012 - 10:53

Tu n-ai vazut ba ratatule ca in general scriu corect si ca greselile din postarile mele sunt din cauza neatentiei si grabei ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-12-2012 - 11:01

@ta BULA RASS.am !RASS.am:” Psihopatie maniacal depresiva pe fondul unui major complex de inferioritate cu manifestari agresiv distructive in forma agravata” acesta-i diagnosticul pacientului Bula ! Da pt. motivul ca azi ai fost ca deobicei , te tratam cu condescenta marita ! Si ca BONUS de SF. NICOLAE …bulisor pe cand ma intorc, i-ti rezerv o surpriza ! Hay ,PA !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult