Acasa Bancul zilei Mamă, tată… sunt însărcinată!

Mamă, tată… sunt însărcinată!

scris de Z.V.
90 afisari

Fiica în vârstă de 16 ani îşi invită tatăl şi mama să se aşeze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
— Mamă, tată… sunt însărcinată!
— Cine a putut fi porcul ordinar, nesimţitul, nenorocitul, animalul care şi-a bătut joc de tine.
Dacă pun mâna pe el în clipa asta, îl omor! explodează mama fetei.
Foarte calmă, tânăra ia un celular şi formează un număr. În mai puţin de 15 minute în faţa casei frânează energic un Ferrarri Scaglieti 512 argintiu şi în mai puţin de două minute, în cadrul uşii apare un bărbat elgant, cu părul uşor grizonat, îmbrăcat într-un costum Armani impecabil, cu un imens buchet de trandafiri în braţe:
— Iubită doamnă, stimate domn, vă rog…
— Ce să ne mai rogi, măgarule, pedofil nenorocit…începe mama…
— … să mă ascultaţi…
— … care ţi-ai bătut joc de fructul tinereţii copilului nostru!
— …condiţia şi poziţia mea socială nu-mi permit să o iau de soţie pe fiica dumneavoastră. Dar, dacă copilul născut de aceasta va fi băiat, va primi cadou de botez o fabrică de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp în centrul Bucureşti-ului, o vilă pe litoral şi o vilă la munte. Dacă va fi fată, va primi la botez o fabrică de confecţii, o casă de modă haute couture, un supermarket şi de asemenea un apartament şi câte o vilă la mare şi la munte. Dacă vor fi gemeni, vor primi câte o fabrică de procesare a cărnii, câte o fabrică de produse lactate, câte un apartament şi câte un pachet de acţiuni Gazprom fiecare de 5 milioane €.
Părinții au încremenit. Iar acesta continuă:
— Dacă va pierde sarcina…
— I-o mai tragi odată! interveni tatăl…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult