Acasa Bancul zilei Nunta si dintii

Nunta si dintii

scris de Z.V.
7 afisari

Stomatologul intreaba o pacienta:
– De cand au inceput sa va cada dintii?

– Imediat dupa nunta!

15 comentarii

IngerAlbastru 06-10-2013 - 02:37

Hahaha … 🙁

Antibasistul 06-10-2013 - 02:50

Adica a inceput sa-i dea in gura imediat duoa nunta?
E trist!

UnUL 06-10-2013 - 08:42

Bășinel, văd că te-ai cugetat până las 3 dimineața ca să pricepi bancul și până la urmă ai izbutit. Remarcabiu; eu eram convins că îți va trebui o săptămână.

IngerAlbastru 06-10-2013 - 02:53

Eu l-as fi lasat fara ochi!!!

Antibasistul 06-10-2013 - 03:10

Esti rea de tot bestie secuista, ca nebuna secuista care a omorit un milițian in Ținutul secuiesc, BESTIE, TU SI COPII TAI VA VE-TI LUA PEDEAPSA CUMPLITA DE LA DUMNEZEU, NU DE LA OAMENI, ANIMALELOR!!!

UnUL 06-10-2013 - 08:44

„Veți” se scrie fără cratimă, lighioasnă scârboasă și agramată !

Antibasistul 06-10-2013 - 11:24

Da-te-n ma-ta porc basist, NU AI VOIE SA VORBESTI NEINTREBAT, ANIMALULE!

UnUL 06-10-2013 - 14:53

Copy-paste nr 187

IngerAlbastru 06-10-2013 - 08:49

Bestie e ma-ta dementule, precis pe ea ai vazut-o morind pe cineva si acum la batrinete nu stii pe cine sa te descarci sa scapi de stafii si cosmaruri.

In ATENTIA Redactiei: – NU exista leac in legile voastre contra aceste persoane care precum acest forumist dement, ma acuza de crima???

UnUL 06-10-2013 - 09:07

Ingeraș, nu te enerva. Și eu mă enervam la început citind imbecilitățile toxice ale acestui animal, dar acum mă amuz copios de prostiile pe care le debitează.
Cum îi scriam cândva domnului Tomi, nu cred că Bășinel, Bubos sau alții ca ei sunt niște criminali în germene; sunt doar niște bolnavi mintal, probabil incurabili, a căror im be c i l i t a t e mă amuză. ”Dialogul” cu ei (dacă poate fi vorba de așa ceva, căci, încremeniți în cele câteva idei fixe de paranoici, ei sunt incapabili de a dialoga!) și momentele lor de delir paranoid, când fac spume la gură și debitează i m b e c i l i t ă ț i toxice, mă amuză copios. Întotdeauna i m b e c i l t a t e a congenitală fie m-a scos din sărite (în cazul studenților mei), fie – mai ales atunci când e însoțită de aroganță și de convingerea de a fi posesorul „adevărului absolut” – m-a făcut să râd până la lacrimi. Înțepăturile la adresa lui Bășimel, Scârbos, Degețel, etc. și reacțiile lor de berbec orb, care dă cu coarnele în toate direcțiile, fără nicio noimă, îmi descrețesc fruntea.
Nu te poti supăra pe Bășinel, Bubos și pe altii de teapa lor (cea mai joasă !). Ei și-au făcut educatia in cotețul de p o r c i, și doar atât pot : acesta e nivelul lor intelectual, de limbaj si de comportament, deasupra căruia nu se pot ridica. Acesta este « portretul robot » al USLașului de serviciu : intolerant până la talibanism, violent, vulgar si mitocan; ce mai „la fine fleur” a acestui popor !

IngerAlbastru 06-10-2013 - 09:20

Nu ma enervez doar nu este etic sa ma acuze de crima cand habar n-are cine sint. Cand scrie despre politicienii romani, ma gandesc poate stie ceva sau vorbeste din auzite ca si restul sau a citit ceva undeva, insa nu se poate vorbi de mine sau de alt forumist acuzativ de o crima de care el are cunostinta. Vad si eu limita si nivelul de educatie al multora insa asta este mai putin nociv decat religia si alte dogme laolalta in comparatie cu acuzare de a fi ucis pe cineva si el precis a vazut scena. Redactia ar trebui sa aibe mai mutla verticalitate la aceasta exprimare este parerea mea de cunoscator al legii ca totusi nu cred ca sintem pe o pasune cu cornute mari!!!
Apreciez mesajul tau amical!

BULA 06-10-2013 - 09:26

@IngerAlbastru

Cine esti ? Hai zi-ne, ca murim de curiosi.

Numele pe care ti l-ai pus e cam neinspirat. De ce nu ti-ai pus numele „Raboteza”, sau „Pompa hidraulica” ?

IngerAlbastru 06-10-2013 - 09:31

Te-am intrebat cine esti??? Nu poti citi ce am scris sau …

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-10-2013 - 13:15

,,CITAT din CLASICII -POTLOGARI ai celui mai CORUPT si INCOMPETENT regim”

==============================

. Acesta este « portretul robot » al USLașului de serviciu : intolerant până la talibanism, violent, vulgar si mitocan; ce mai „la fine fleur” a acestui popor !

==================================

Numai , azi ….
Nu este , ca ieri !

Mentin diagnosticul ;

Schizopatie paroxistica
(in faza , deliranta )

UnUL 06-10-2013 - 14:52

USL-as = „Individ fara pic de bun simt, cu maximum 4 clase elementare, de o vulgaritate si o mitocanie iesite din comun(a), violent si intolerant (talibanismul lui putand fi invidiat chiar si de adevaratii talibani), absolut agramat (foloseste cratima doar cand il dor dintii, si atunci utilizand-o aiurea!), racnind adeseori cu majuscule, avand, in im be ci li ta tea lui convingerea ca este posesorul adevarului absolut, pe scurt, dezgustator si nedemn sa poarte numele de om.” (Dictionarul Explicativ al Limbii Romane)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult