Acasa Bancul zilei Scrisoare de amor

Scrisoare de amor

scris de Z.V.
33 afisari

Tatăl intră în camera fiicei sale şi găseşte o scrisoare pe pat. Având deja gânduri negre, desface totuşi scrisoare şi citeşte:
Dragi părinţi,
Cu părere de rău vă anunţ că eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce înseamnă adevărata dragoste şi el este un drăguţ când gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care îi acoperă tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt însărcinată şi Ahmed zice că vom trăi fericiţi în rulota lui din pădure. Vrea să avem mulţi copii, ceea ce ştiţi că îmi doresc şi eu. Am învăţat că marijuana nu face rău nimănui, aşa că o creştem pe lângă casa pentru el şi prietenii lui care ne aduc toată cocaina pe care ne-o dorim. Între timp ne rugăm să se găsească leacul pentru SIDA, în aşa fel încât să se facă şi Ahmed bine. Să ştiţi că merită! Nu vă faceţi griji în ceea ce priveşte banii. Ahmed a aranjat ca eu să joc într-un film pe care îl fac prietenii lui Leroy şi Jamal în pivniţă. Deocamdată câştig 50 $ pe scenă, dar pot să iau încă 50$ bonus dacă sunt cu 3 bărbaţi şi un bonus de 100 $ dacă se foloseşte un cal. Ahmed a zis ceva şi despre nişte câini, aşa că am mai multe posibilităţi. Mamă, să nu-ţi faci griji pentru mine, de acum am 15 ani şi ştiu să am grijă de mine. După cum vezi eu şi Ahmed ne-am gândit la toate! Într-o zi o să trecem în vizită pe la voi să vă cunoaşteţi nepoţeii. Ahmed chiar se gândea să-şi pună un ataş la motor ca să putem veni cu toţi o dată!
Vă pup pe amândoi, fiica voastră, Maria
PS. Tată, am glumit… sunt la vecini, mă uit la TV.
Voiam doar să îţi arăt că sunt şi lucruri mai rele în viaţă, decât să piardă România în minutul 90 din nou!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult