Acasa Bancul zilei Soţul se întoarce de la serviciu şi îşi găseşte soţia în pat cu un tinerel

Soţul se întoarce de la serviciu şi îşi găseşte soţia în pat cu un tinerel

scris de Z.V.
1 afisari

Soţul se întoarce de la serviciu şi îşi găseşte soţia în pat cu un tinerel. Supărat, soţul începe să ţipe, să arunce lucruri şi vrea să pună mână pe soţia infidelă.

Aceasta însă îi spune: – Înainte de a face o nebunie te rog să asculţi cum de s-a putut întâmplă aşa ceva: Pe când mă întorceam acasă l-am văzut pe acest tinerel amărât şi mort de foame. L-am adus acasă şi i-am dat mâncarea pe care ţi-o pregătisem şi pe care n-ai mâncat-o fiindcă te-ai dus la masă cu prietenii tăi. Am văzut că era desculţ şi i-am dat pantofii tăi noi pe care nu i-ai purtat fiindcă erau cadou de la mama mea. Am văzut şi că îi era frig şi i-am dat puloverul pe care ţi-l făcusem cadou de ziua ta şi pe care nu-l porţi fiindcă nu se potriveşte cu stilul tău de viaţă. Pantalonii lui erau rupţi, aşa că i-am dat jeanşii tăi buni pe care nu îi porţi fiindcă nu te mai încap. Când s-a schimbat i-am spus că poate să facă o baie şi i-am dat spumantul pe care ţi l-am adus de la Paris şi pe care nu-l foloseşti fiindcă îţi provoacă alergie.

Şi când a ieşit din baie tânărul m-a întrebat dacă mai am ceva ce nu foloseşti …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult