Acasa Bancul zilei Telefonul blestemat

Telefonul blestemat

scris de Z.V.
8 afisari

Bulgarii au scos în sfârşit numărul din funcţiune după ce toţi cei care l-au avut în posesie au sfârşit înainte de „termen”.
Primul posesor a fost chiar şeful companiei de telefonie, Vladimir Grashnov, un milionar bulgar care la scurt timp a murit răpus de cancer. Avea doar 48 de ani.
Numărul a intrat apoi în posesia unui şef de mafie, Konstantin Dimitrov. Cu mobilul la purtător, Dimitrov a fost împuşcat de rivali în timp ce lua masa în Olanda cu o frumuseţe locală.
Konstantin Dishliev, om de afaceri a fost următorul care a preluat numărul. Şi el a sfârşit împuşcat, în faţa unui restaurant indian din Sofia.

S-a aflat apoi ca Dishliev era implicat în trafic de droguri, un transport în valoare de 100 de milioane fiind interceptat de Poliţie chiar în ziua asasinatului.
De-atunci cartela a rămas în posesia poliţiştilor, iar operatorul de telefonie mobilă l-a dezactivat definitiv în urmă cu câteva zile. „Nu facem comentarii fata de numerele individuale” s-au limitat să spună cei de la Mobitel.
Numărul: 0888.888.888.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult