Acasa Bancul zilei Ţiganul şi ungurii

Ţiganul şi ungurii

scris de Z.V.
4 afisari

Un tigan a ajuns la tribunal acuzat de rasism, ca se lua la cearta si la bataie mereu cu ungurii din sat.
Judecatorul: Mai tigane, ce tot ai ma tu cu ungurii?
Tiganul: Cine, io!!! Ungurul e fratele meu….sa moara frati-miu….

4 comentarii

Tache 17-03-2014 - 03:31

Tiganii au devenit un pericol mult mai mare decat ungurii, pentru intreaga romanime. Trec peste crearea confuziei voite dintre tigani si romani, numindu-i pe tigani Romani si limba lor romanes (la doua litere de romanes-te), dar evreii au reusit sa-i „weapon-izeze”, sa-i transforme in arma antiromaneasca, cu care sa fie distrusi in continuare romanii. Sub comanda evreului Schwartz Gyorgyi, aka George Soros, si indrumarea evreilor locali, vezi Oisteanu si ceilalti, tiganii au devenit varf de lance evreiasca folosita impotriva romanilor.

http://www.george-damian.ro/cum-nu-isi-violau-boierii-tigancile-roabe-5567.html

Tache 17-03-2014 - 03:45

Tiganii sunt folositi ca unealta si in atacul evreilor impotriva credintei crestin-ortodoxe. Se folosesc aceleasi metode care au fost folosite si impotriva anglo-saxonilor din SUA.

http://www.george-damian.ro/suferintele-tiganilor-sub-biciul-bisericii-ortodoxe-romane-precizari-pentru-ciprian-necula-5430.html

Stim cine a dus, la propriu, industria romaneasca la fier vechi. Atat timp cat ai tigani pe teritoriul tau nu poti avea o tara functionala. Dupa constructia primei autostrazi din Romania, autostrada Bucuresti-Pitesti, statul comunist roman nu a putut sa asigure ca nu sunt furate panourile indicatoare, gardurile din sarma de pe cele doua laturi si opritoarele de zapada pe timp de viscol. Militia comunista nu a putut face fata.

Acum tiganii au trecut la dezmembrarea Frantei si a Germaniei. In Germania fura cablurile de cupru de pe marginea cailor ferate. Solutia la problema tiganeasca a aparut dupa experienta ultimilor 50 de ani. Expulzarea tiganilor in Egipt.

Tiganii nu sunt si nu pot fi prietenii romanilor. Ei sunt ungarofobi si rusofobi datorita rasismului lor, manifestat ca instinct de conservare. Tiganii sunt si antiromani, cu atat mai antiromani cu cat romanii sunt mai blonzi.

UnUL 17-03-2014 - 07:52

Un țigan îl întreabă către un ungur:
– Voi ce sunteți?
– Noi suntem naționalitate conlocuitoare.
– No vezi, spune țiganul, noi suntem naționalitate înlocuitoare.

MI-5 17-03-2014 - 09:20

O dat, nu de mult, un ţigan m-a întrebat:
– n-ai ceva de lucru?
– nu am bre…
– da’ o ţîgară n-ai?
– n-am bre…
– p’acilea nu mai e de trai… oi pleca şi io afară…
– pai pleacă mă, în Franţa sunt multe căi ferate…
– că bine zîci…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult