Acasa Bancul zilei Top bancuri cu Moş Crăciun

Top bancuri cu Moş Crăciun

scris de Z.V.
8 afisari

Moş Crăciun intră într-o vilă superb decorată, lasă cadourile sub brad, admiră decorul şi dă să plece. Pe o măsuţă vede un pahar cu lapte, o farfurioară cu prăjiturele şi un bileţel pe care scria „Pentru Moş Crăciun”. Se aşează pe fotoliu, bea laptele, gustă un fursec, apoi deschide bileţelul şi citeşte. „Dragă Moşule, lasă o tabletă şi un Iphone sub brad şi eu o să-ţi dau antidotul pentru otrava pe care am pus-o în lapte. Cu drag, Angelica”

Trei prietene povesteau ce au primit de la Moş Crăciun. – Eu am primit o cutie de bomboane belgiene şi un buchet imens de trandafiri! – Ce frumos, dragă! Eu am primit o lenejerie din dantelă şi un coş plin cu dulciuri franţuzeşti – A treia răspunde sec: „Eu nu am primit nimic, dar a rămas cu mine până dimineaţă!”

Un tătic vrea să-i facă o surpriză fetiţei de cinci anişori, îşi pune un costum de Moş Crăciun şi intră cântând în camera unde micuţa se juca lângă bradul împodobit „Moş Crăciun cu plete dalbe, a venit de prin nămeţi .” Fetiţa începe să strige: „Mami, mai, vino repede! Iar s-a îmbătat tati”

Un băieţel de 10 ani îi scrie lui Moş Crăciun. „Dragă Moşule, sunt un copil sărac şi te rog frumos să-mi aduci un calculator performant să pot munci, să câştig un ban cinstit şi să-mi ajut familia. Te mai rog să-mi aduci şi o bicicletă să mă pot relaxa după ce muncesc pentru familia mea. Moşule, te mai rog să-mi aduci şi o ciocolată mare să o impart cu fraţii mei mai mici care nu au mai mâncat dulciuri de la Crăciunul trecut”. Copilul duce scrisoarea la Poştă şi poştăriţele citesc scrisoarea şi, impresionate de povestea copilului, decid să îi facă ele cadoul dorit. Pun mână de la mână şi îi cumpără calculatorul şi bicicleta. De ciocolată uită. Lasă pachetul la uşa copilului şi se felicitau pentru gestul frumos pe care l-au făcut. După câteva zile primesc o nouă scrisoare de la băieţel şi deschid repede plicul. „Dragă Moşule, multumesc pentru cadourile minunate! Calculatorul e suuuper, bicicleta e magnifică! Sunt convins că mi-ai trimis şi ciocolată, dar proastele alea de la poştă au mâncat-o”

Vine Moş Crăciun la copiii somalezi. Toţi erau slabi de le ieşeau oasele prin piele. – Dar voi de ce sunteţi aşa de slabi? întreabă Moş Crăciun. – Ştii, Moş Crăciun, zice un copil, noi nu prea mâncăm. – Ei, se supără Moşul, daca nu mâncaţi, nici jucării nu primiţi.

Discuţie între doi copii, în camera lor. Fetiţa către băieţel: – Ce vrei să-ţi aducă Moş Crăciun? – O maşinuţă. Dar tu? – Eu îi voi cere un Tampax! – Tampax? Ce e asta? – Hmmm, habar n-am! Dar zic la televizor că dacă-l foloseşti poţi merge la plajă în fiecare zi, să mergi cu bicicleta, să inoţi în piscină, să dansezi, să alergi, să faci o mulţime de lucruri… fără ca nimeni să-şi dea seama!

De ce nu a fost întrebat renul Rudolf de Moş Crăciun dacă vrea să îi tragă sania? Răspuns: Rudolf a fost singurul ren care avea permis de zbor…

Un bărbat îi cumpără soţiei sale de Crăciun un frumos şi superb inel cu diamant. – Credeam că soţia ta îşi doreşte o maşină sport, spune prietenul său. – Aşa e, dar unde găseam eu un BMW fals care să coste o nimica toată?

Care este colinda preferată a parinţilor, de Crăciun? – Silent night (Noapte linistita)

Două blonde hotărăsc să meargă în pădure, să-şi caute brad de Crăciun. După câteva ore de căutare, una dintre ele îi spune celeilalte: Aşa nu mai merge! Eu propun să luăm primul brad pe care îl găsim. indiferent dacă are globuri sau nu!

Un pensionar îşi sună fiul în preajma sărbătorilor de iarnă, după luni bune de când nu l-a văzut şi nici nu au vorbit la telefon -Fiule, te-am sunat să te anunţ că divorţez de maică-ta. M-am săturat să o suport de atâţia ani. Sun-o şi pe sora ta să nu mai fiu nevoit să repet aceste cuvinte. În seara asta mă mut de acasă. Închide telefonul lăsându-şi fiul fără replică. Apoi se întoarce către soţia care i-a stat alături 40 de ani şi îi spune: „Gata, draga mea. Am aranjat să ne vină copiii acasă de Crăciun!”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult