Acasa Bancul zilei Un evreu se muta intr-un orasel de catolici

Un evreu se muta intr-un orasel de catolici

scris de Z.V.
3 afisari

Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul.

Disperati, catolicii se decid sa il converteasca si, dupa amenintari, rugaminti, promisiuni, reusesc sa il convinga. Il duc cu mare alai la Biserica, unde preotul il stropeste de 3 ori cu apa sfintita, intonand “nascut evreu, crescut evreu, acum crestin”.
Vinerea urmatoare, in timp ce toti catolicii tineau post si mancau numai peste, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura. Innebuniti, s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand: “nascuta vaca, crescuta vaca…acum peste”.

2 comentarii

Ereticul 13-07-2011 - 02:19

De unde si vorba „un ovrei crestinat este un crestin in plus, dar niciodata un ovrei in minus”.
Si tot din categoria bancurilor religioase, un preot, un immam si un rabin vorbesc despre minuni:
– preotul: eram pe o corabie in furtuna, m-am rugat la Dumnezeu si pe o raza de 100 de metri s-au linistit apele.
– imamul: eram pe un munte in mijlocul unei ploi torentiale, cu fulgere si trasnete, m-am rugat lui Allah si pe o raza de 100 de metri a incetat ploaia.
– rabinul: ma plimbam in zi de sabath pe strada, am vazut pe jos o bancnota de 100 de shekeli; m-am rugat lui jahve (iehova) si ce sa vezi … pe 100 de metri in jurul meu s-a facut vineri …

Parpangh(El) EI, Super! 13-07-2011 - 15:36

Neicule, mai sti …din astea!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult