Acasa Bancul zilei Un tip stă la coadă

Un tip stă la coadă

scris de Z.V.
2 afisari

Un tip stă la coadă la casa de bilete când deodată observă că o blondină super sexy, şi ea la coadă ceva mai în spate, îl salută cu un fluturat de mână şi-i zâmbeşte prietenos… Tipului nu-i vine să creadă că o tipă atât de bine îl cunoaşte aşa că o întreabă:
– Scuzaţi, ne cunoaştem cumva?
– Nu sunt chiar sigură, dar cred că sunteti tatăl unuia din copiii mei, răspunde frumuseţea.
Tipul îşi aduce aminte de singura dată când şi-a înşelat soţia.
– Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut în seara dinaintea nunţii pe masa de ping-pong, de faţă cu toţi băieţii… în timp ce colega ta mă biciuia cu ţelină udă şi-mi băga un castravete în fund?
– Nu, răspunde tipa rece, sunt profesoara de română a fiului dumneavoastră…

2 comentarii

briel 27-04-2012 - 06:56
Tache 27-04-2012 - 07:31

Asa este toata zona, vesela.

Elevii israelieni ii ovationeaza pe nazisti, la o piesa de teatru jucata cu ocazia zilei de comemorare a holocaustului
IERUSALIM, 23 aprilie (Xinhua) – Mai multe zeci de elevi de liceu care urmăreau o piesă de teatru ce evoca greutatile nimicitoare ale vietii în ghetoul evreiesc din Vilnius,din timpul celui de-al II-lea razboi mondial, au aplaudat şi au aclamat pe nazişti, cu ocazia Zilei Comemorării Holocaustului de saptamana trecuta.
În timpul piesei „Ghetto”, care a fost jucata miercuri de catre Teatrul Cameri din Tel Aviv, în faţa publicului de la patru licee, unii elevi au perturbat povestea solemnă prin strigaturi ironice catre actori si chiar au aplaudat un nazist care împuşca mortal un evreu. Alţii au strigat „loveste-l mai tare !” şi „tine-o tot asa !” în timpul unei scenete în care un Kapo bate un evreu, a dezvaluit luni postul de radio al armatei israeliene.
La încheierea piesei, actorul Leopold Oded a iesit pe scena pentru a apostrofa publicul si să-l faca sa inceteze sa mai aplaude, infierand aspru comportamentul elevilor.
„Ati facut de rusine poporul evreu şi holocaustul „, a declarat Leopold, adăugând că „Sper ca ceea ce se întâmplă în inimile voastre sa fie diferit de ceea ce a ieşit din gurile voastre.”
Ministrul Educaţiei, Gideon Sa’ar, a numit comportamentul elevilor „o ruşine care iti da dureri de inima”, conform ziarului Times of Israel.
Leopold a declarat catre Ma’ariv Hebrew Daily că unii dintre actori au izbucnit în lacrimi la auzul întreruperilor batjocoritoare ale elevilor.
„Am plâns pentru că am fost frustrat şi supărat,” din cauza incarcaturii emoţionale inerente unor scene dintr-o piesa avand ca motiv holocaustul, a declarat el ziarului.
Profesorii diriginti ai elevilor „nu au ridicat nici un deget” pentru a opri izbucnirile, conform a doi dintre actori. Un diriginte chiar a scris o scrisoare catre conducerea teatrului, in care a criticat iesirile de pe scena ale lui Leopold.
„Reacţiile din partea elevilor nu sunt in nici un fel o ruşine pentru poporul evreu”, se afirma in scrisoare, deşi o diriginta a spus că „patru dintre elevii mei au fost dati afara din teatru de către cadrele didactice „, a mai afirmat postul de radio al armatei israeliene.
Directorul departamentului pentru educatie Cameri, Avi Kalma, a subliniat că acesta a fost primul incident, printre miile de studenţi care au văzut piesa, piesa ce este jucata în mod regulat cu ocazia zilei solemne care comemoraza moartea a şase milioane de evrei , omorati de catre nazişti.
„Ghetto” a avut premiera în ebraică în anul 1984. Piesa premiata a fost jucata pe tot mapamondul.
http://news.xinhuanet.com/english/indepth/2012-04/23/c_131546160.htm

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult