Acasa Bancul zilei Vârstele bărbaţilor în raport cu ale avioanelor

Vârstele bărbaţilor în raport cu ale avioanelor

scris de Z.V.
46 Afisari

Vârstele bărbaţilor în raport cu ale avioanelor

Până în 20 de ani: Avion de Hârtie.

Numai zboruri rapide, de scurtă distanţă şi foarte scurtă durată.

De la 20 la 30: Avion de vânătoare.

Întodeauna la post, 7 zile pe săptămână. Atacă orice obiectiv. Capabil sa execute diferite misiuni, chiar atunci când acestea sunt la intervale scurte de timp.

De la 30 la 40: Aeronavă comercială.

Menţine orare regulate. Are destinaţii destul de cunoscute şi de rutină. Zborurile întodeauna ies la ora prevăzută, dar mai necesită mutări şi adaptări care irită clienţii.

De la 40 la 50: Aeronavă comercială pentru zboruri internaţionale. Functionează la ore de lux. Are destinaţii de înalt nivel cu rare abateri. Clientela soseşte cu mari speranţe, la sfârşit iese obosită, dar satisfacută.

De la 50 la 60: Aeronavă cargo.

Pregătiri intense şi multă muncă înainte de decolare. Odată în aer, manevrează lent şi oferă foarte puţin confort în timpul zborului. Clientela este compusă în majoritate din valize şi tot felul de vechituri, uneori şi pasageri clandestini.

De la 60 la 70: Deltaplan.

Necesită condiţii externe excepţionale pentru a-şi lua zborul şi o muncă teribilă pentru a decola, iar după aceea evită manevre bruşte, pentru ca să nu cadă înainte de timp. După aterizare, demontează şi strânge tot echipamentul.

De la 70 la 80: Planor.

Zboară uneori, dar numai ajutat. Repertoriul manevrelor este extrem de limitat. Odată ajuns la sol are nevoie de ajutor pentru a ajunge la hangar.

Dupa 80: Aeromodel.

Este doar decorativ, de funcţional nici nu se mai pune problema.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS