Acasa Breaking News 100 de kilograme de heroina „pentru Haiti”, capturate la Varsand

100 de kilograme de heroina „pentru Haiti”, capturate la Varsand

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Peste 100 de kilograme de heroina au fost descoperite la Vama Varsand, din judetul Arad, intr-un TIR bulgaresc ce transporta ajutoare pentru victimele cutremurului din Haiti, anunta DIICOT.


Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala si Biroul Teritorial Arad, impreuna cu ofiteri din cadrul I.G.P.R. – D.C.C.O si I.G.P.F., au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Varsand, un TIR care transporta ajutoare umanitare, condus de un cetatean bulgar, si in care a fost gasita heroina .Autotrenul venea din Bulgaria, avand ca destinatie localitatea Anvers, Belgia, si efectua un transport de ajutoare umanitare catre statul Haiti. Urmarea controlului efectuat, s-au gasit disimulate, in buteliile care actioneaza sistemul de frânare al autotrenului, mai multe pachete in care era ambalata cantitatea de peste 100 kg. de heroina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult