Acasa Breaking News 100 de suporteri dau in judecata clubul Steaua si pe Gigi Becali

100 de suporteri dau in judecata clubul Steaua si pe Gigi Becali

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.O suta de fani au depus marti la Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, prin intermediul Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS), o cerere de chemare in judecata a FC Steaua Bucuresti SA si a finantatorului George Becali, se arata intr-un comunicat publicat pe siteul AISS.

 

Suporterii solicita instantei de judecata sa dispuna prin hotarare permiterea accesului celor o suta de fani pe stadionul Steaua “in conformitate cu abonamentele achizitionate la inceputul sezonului competitional 2009/2010 si stergerea subsemnatilor din orice fel de baza de date interna a clubului parat”. De asemnea, ei solicita din partea paratilor plata de daune morale in cuantum de 1 euro catre fiecare dintre reclamanti, reprezentand contravaloarea prejudiciului moral suferit ca urmare a interzicerii accesului pe stadionul Ghencea. Fanii mai cer instantei sa oblige clubul si finantatorul la plata cheltuielilor de judecata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult