Acasa Breaking News 130 de ani de la fondarea Marii Loji Nationale din Romania

130 de ani de la fondarea Marii Loji Nationale din Romania

scris de Ziua Veche
5 afisari

 

.Palatul Parlamentului din Bucuresti  a gazduit, in acest weekend, manifestarile aniversare, prilejuite de implinirea a 130 de ani de la fondarea Marii Loji Nationale din Romania.


Cu aceasta ocazie, au fost inmanate plachete aniversare unor personalitati din domeniul vietii stiintifice, artistice si politice. Printre cei care au primit distinctia s-au aflat actorii Radu Beligan si Ion Lucian, artistul plastic Viorel Marginean, violonistul Alexandru Tomescu, academicienii Ionel Haiduc si Eugen Simion, economistii Mugur Isarescu si Mihai Tanasescu, cosmonautul Dumitru Prunariu.
Armata Romana a primit, prin generalul (r.) Gheorghe Rotaru, o placheta aniversara in memoria miliatrilor cazuti in Afganistan si Irak.

0 comentariu

vaxtotal 15-06-2010 - 07:32

Daca nu iese jumatate din populatia Bucurestiului in strada, nu are nicio semnificatie manifestatia asta.

Rasputin 15-06-2010 - 07:58

…cîţi pedelişti sunt solidari cu hitlerul de la Cotroceni şi dacă titulatura de partid nazist a PDL-ului este adevarată sau nu.

Spar Glab Uci 15-06-2010 - 11:49

„Caldura mare, monsher”, ce p… mea? Ma car acasa, neamule; sa se-aleaga prafu si sa faca ce vor. De-o-i muri, f…-l pe care-o mai trai!

Spar Glab Uci 15-06-2010 - 11:55

Pe ecranul Realitatii sta un banner pe care scrie ca in piata sunt peste 3000 de protestatari, chiar daca ei anunta ca majoritatea au plecat acasa. Fir-ati ai dracu de labari ordinari cu Vintul vostru. Un lucru e clar: urmeaza o rascoala nasoala in timpul careia se vor taia gituri si vor muri nevinovati, in mortii ma-sii!

Spar Glab Uci 15-06-2010 - 11:57

Ce greva, ce manifestatii? Poporu e-acasa la televizor sa vaza meciu cu Slovacia si Noua Zeelanda. Meci anost. Iar Udrea? Pe Udrea o s-o „faca” un Petre Petre burjoi, cu burta mare, gras si slinos, in Piata Mare in vazul a mii de lesinati de foame.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult