Acasa Breaking News 1.800 de euro, mita refuzata de un politist de frontiera

1.800 de euro, mita refuzata de un politist de frontiera

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Miercuri a fost zi cu ghinion pentru un traficant de tigari. Prins cu un transport de 4500 de pachete de tigari netimbrate, a incercat sa scape oferind o spaga consistenta, insa a ajuns in instanta.


Traficantul, un tanar de 24 de ani, a fost prins miercuri seara, in urma unei actiuni pe linia combaterii traficului ilicit de tigari netimbrate organizata de politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Drobeta Turnu Severin (Mehedinti). Tanarul transporta 4500 de pachete de tigari cu o masina care a fost oprita la intrarea in localitatea Gura Vaii. In acel moment, traficantul a incercat sa-i ofere unuia dintre politistii de frontiera suma de 1.800 euro pentru a nu i se confisca tigarile si a nu se lua masurile legale impotriva sa. Desi a fost refuzat si i s-a adus la cunostinta ca fapta sa constituie infractiune, cel in cauza a insistat in oferirea banilor.

 

In aceste conditii, politistul de frontiera a sesizat ofiterii D.G.A. – Serviciul Judetean Anticoruptie Mehedinti, care au luat masuri pentru organizarea flagrantului. Barbatul a fost prins in flagrant in timp ce promitea politistului de frontiera suma respectiva iar joi a fost prezentat Tribunalului Mehedinti cu propunere de arestare preventiva.

0 comentariu

joe 16-06-2010 - 19:45

senzational… inca o spaga pt domnu semnatar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult