Acasa Breaking News 2010 – timp nefavorabil pentru asigurarile auto

2010 – timp nefavorabil pentru asigurarile auto

scris de Ziua Veche
10 Afisari

2010 reprezinta anul in care criza financiara s-a acutizat, aducand noi provocari pentru piata asigurarilor auto din Romania. Vanzarile de masini noi au revenit la nivelul celor din 2003, afectand new-business-ul si obtinerea de lichiditati. In plus, specialistii estimeaza ca pierderile suferite de companiile de asigurari doar pe segmentul RCA s-au situat la peste 150 milioane de EUR la finele lui 2009.

Un aspect ingrijorator, care ar putea duce la cresterea despagubirilor in viitor, este si majorarea volumului daunelor nepatrimoniale platite de companiile de profil.

In acest context, cea de-a IV-a Editie a Conferintei Nationale a Asigurarilor Auto se anunta a fi una pe a carei agenda de dezbateri se afla multe subiecte sensibile pentru operatorii din domeniu. Prin urmare, Conferinta Nationala a Asigurarilor Auto va fi cadrul in care specialistii din domeniu vor dezbate liniile de dezvoltare si solutiile optime pentru a face fata unei perioade economice nefaste, dar si directiile de rentabilizare a pietei de profil. Evenimentul va avea loc in data de 4 martie a.c., la Palatul Parlamentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS