Acasa Breaking News A intrat cu avionul in cladirea Fiscului

A intrat cu avionul in cladirea Fiscului

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Un avion privat de mici dimensiuni s-a izbit de o cladire de birouri cu sapte etaje din Austin, Texas si, potrivit ABC News, cel putin doua persoane ranite au fost transportate la spital pentru ingrijiri.


Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata locului pentru a stinge incendiul si pentru a evacua persoanele de la etajele superioare ale cladirii, in care se afla sediul Fiscului, transmite Radio Romania Actualitati. Autoritatile locale au declarat ca nu cunosc cauza prabusirii avionului. Un responsabil din Departamentul national al Transporturilor din SUA a declarat ca incidentul din Austin este anchetat ca un act intentionat, transmite CNN, care precizeaza totodata ca pilotul si-a incendiat casa inainte de a se urca in avion si a-l lovi de cladire. 

 

Autoritatile federale americane au declarat ca doua avioane F-16 au decolat, ca masura de precautie, dupa incident, desi nu exista indicii privind existenta unei amenintari teroriste. 

Administratia federala a aviatiei a afirmat ca aparatul decolase de pe aeroportul municipal Georgetown, aflat la nord de Austin, in jurul orei locale 9.40, iar pilotul nu a transmis nici un plan de zbor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult