Acasa Breaking News UPDATE. A murit moştenitorul Arabiei Saudite. Cine va fi succesorul

UPDATE. A murit moştenitorul Arabiei Saudite. Cine va fi succesorul

scris de D.P.
54 afisari

UPDATE 14,48. Prinţul moştenitor saudit va fi înhumat duminică, după un serviciu religios ce va fi oficiat la marea moschee din oraşul Mecca, primul din cele trei locuri sfinte ale islamului, urmat de Medina şi Esplanada Moscheilor din Ierusalim.
În calitate de ministru de interne, prinţul Nayef s-a implicat intens în eforturile ţării sale vizând neutralizarea reţelei teroriste Al-Qaida, în perioada ce a urmat atentatelor teroriste antiamericane de la 11 septembrie 2001. La 26 mai, Nayef ben Abdel Aziz a efectuat examene medicale în străinătate, pentru a doua oară în decurs de trei luni, potrivit mass-media locale. Motivul acestui deces nu a fost anunţat, însă în urmă cu câteva zile presa a publicat imagini ale unor întâlniri la Geneva între prinţul moştenitor şi membri ai anturajului său.
La 3 iunie, fratele prinţului saudit Ahmed ben Abdel Aziz afirmase că Nayef ben Abdel Aziz se simte bine şi va reveni în curând în regat.
Succesorul nu a fost deocamdată anunţat, însă cel mai vehiculat nume este cel al fratelui prinţului moştenitor Salman ben Abdel Aziz, actual ministru al apărării.

Moştenitorul tronului Arabiei Saudite, Prinţul Nayef, a încetat din viaţă, a anunţat sâmbătă televiziunea de stat, preluată de agenţiile internaţionale de presă.

A murit moştenitorul Arabiei Saudite

Prinţul Nayef ocupa de asemenea funcţia de ministru de interne. În martie, prinţul fusese supus unui examen medical de rutină la o clinică din Cleveland, SUA.

4 comentarii

preot vasilescu 16-06-2012 - 22:29

Treaba e ca acestia mor de prea multi bani iar eu o sa mor de saracie……

Salut 17-06-2012 - 00:39

Cui ii pasa de tine si de varu-to?

ciu huhu 17-06-2012 - 17:08

Ai destui bani, de la furat, evreule, fals preot, doar voi evreii sinteti cei mai mari hoti din Istoria lumii, vezi cazul celui mai mare hot din Istorie, Bernard Madoff!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-06-2012 - 18:26

…allamicu, nu dispera In Europa si noi ,avem un LOc Fruntas pe Cinste ! Madoff a furat la amherlocia , unde erau multi paraii, Noi ne descurcam pe plan local , si acceptam inclusiv Caciulile ! Pot fi linistit in privinta ASTA . Citeste STATISTICILe Europene!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult