Acasa Breaking News UPDATE: Accident aviatic pe aeroportul din Tripoli: 105 morti. Un singur supravietuitor

UPDATE: Accident aviatic pe aeroportul din Tripoli: 105 morti. Un singur supravietuitor

scris de Ziua Veche
11 afisari

.

UPDATE 12.10: Oficiali libieni au anuntat ca un copil olandez este singurul supravietuitor al tragediei. Initial, echipele de urgenta anuntasera ca opt persoane fusesera gasite in viata. Nu exista informatii legate de cauza accidentului, care s-a produs in momentul cand avionul companiei Afriqiyah Airways se pregatea de aterizare pe aeroportul din Tripoli. La momentul produceii accidentului, vremea era frumoasa la Tripoli. Avionul urma sa zboare pe aeroportul Gatwick din Londra, trasmite HotNews.


O suta cinci persoane si-au pierdut viata miercuri intr-un accident de avion pe aeroportul din capitala Libiei, au anuntat surse ale serviciului securitatii. Este vorba de 94 de pasageri si 11 membri ai echipajului. Avionul apartine unei companii libiene care venea din Africa de Sud. Deocamdata nu au fost stabilite motivele producerii accidentului, anunta Agerpres.

 

0 comentariu

Huhu sulangiul 03-07-2010 - 02:24

E un om de nimic/

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult