Acasa Breaking News UPDATE:Accident feroviar in Belgia: 20 de morti

UPDATE:Accident feroviar in Belgia: 20 de morti

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Cel putin 20 de persoane si-au pierdut viata in urma unui accident feroviar produs luni dimineata in Belgia (Halle), in apropiere de Bruxelles.

 

Potrivit BBC, cele doua trenuri s-au lovit frontal, dar oficialii companiei feroviare au declarat ca, momentan, nu se cunosc exact cauzele accidentului. Primarul localitatii a precizat ca cel putin 20 de persoane si-au pierdut viata, iar numarul persoanelor ranite nu se cunoaste inca.

UPDATE

Guvernatorul provinciei Brabant, unde s-a produs tragedia, a anuntat ca cel putin 10 persoane si-au pierdut viata, dar potrivit declaratiei altor oficiali, numarul acestora ar fi de cel putin 25, relateaza BBC. El a mai adaugat ca, din primele cercetari reiese faptul ca accidentul s-a produs deoarece unul din trenuri nu ar fi respectat semnalul de oprire. Informatiile difera si in privinta numarului persoanelor ranite, cifrele vehiculate variind intre 100 si 150. Ca urmare a accidentului feroviar din apropiere de capitala Belgiei, traficul trenurilor de mare viteza Thalys si Eurostar a fost intrerupt pentru plecarile din Bruxelles.

0 comentariu

briel 20-06-2010 - 16:00

Deja mi-e mila de italieni, iar au luat un bobarnac. Si inca de la cine – niste amarati de kiwioti.

Dupa nasul meu se pare ca emisfera sudica ii dezavantajeaza pe europeni, in schimb sud americanii merg splendid. E ceva bagat in pensie !:))

Numai olandezii se salveaza cu cate un joint, hehe…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS