Acasa Breaking News Accident rutier grav pe autostrada A1

Accident rutier grav pe autostrada A1

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Autostrada A1, Bucuresti – Pitesti, a fost blocata marti dimineata timp de aproximativ o ora, din cauza unui accident rutier in care si-au pierdut viata doua persoane si patru au fost grav ranite. Accidentul s-a produs la kilometrul 77, pe sensul de mers spre Pitesti, cand un autoturism a patruns pe contrasens si s-a lovit de un altul. Doi dintre raniti au fost transportati la spitalul din Gaiesti, ia ceilalti doi la spitalul din Ploiesti.

0 comentariu

ioan 23-06-2010 - 17:04

Condoleante famililor indurerate. Dumnezeu sa-i ierte!

max 23-06-2010 - 17:07

DA..D-zeu sa-i ierte…si daca poate si idiotii care ne conduc. Iarta-i Tu Doamne..ca noi nu mai suportam.

Tom 23-06-2010 - 18:12

Dumnezeu sa-i ierte !! Aduceti oamenii acasa ,mor pe capete pt. o cauza straina lor si poporului roman !Condoleante familiilor .

Craciun Constantin 23-06-2010 - 18:43

Sa-i ia naiba pe astia care trimit oamenii acolo! Sunt o cunostinta al celui decedat acolo! E dureros! Sa ia dracu nu e astarazboiul nostru!

M_D_L 24-06-2010 - 05:28

S-au dus sa castige dolari. Nu i-a fortat nimeni. Poate ca au omorat si ei multi afgani nevinovati. Nu s-au dus acolo sa faca bine, ci sa comita crime la comanda. Militarii romani trebuie sa ne apere pe noi, nu sa lupte pentru interesele americanilor. Este un razboi pentru cucerirea unui teritoriu bogat in minereuri si important din punct de vedere strategic.

ioan 24-06-2010 - 06:18

Domnule MDL vorbti va rog despre lucruri la care va pricepeti. Cele postate de dv. dovedesc faptul ca nu aveti cunostinte despre sistemul de aparare a tarii. Va rog nu intinati memoria celor cazuti! Mai aflati ca daca esti militar, mergi la razboi chiar daca nu iti place acest lucru.

oblioo 24-06-2010 - 06:58

Dar acesti soldati cazuti, Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace, sunt niste curcani pusi la cuptor… Unii se infrupta bine mersi, din ei.. Ei sunt turds…in limba engleza… O moarte penibila, pentru o cauza satanista…

Mihaela 24-06-2010 - 11:16

D-zeu sa ii ierte si familiile lor sa aiba puterea de a merge mai departe . Au fost colegi cu sotul meu .Si sotul meu a participat la 2 misiuni in Afghanistan si poate ca va mai pleca daca i se va cere acest lucru . Este bine de stiut ca militarii nu pleaca intotdeauna in misiune dupa bunul plac ci pentru ca asta le este meseria . Caporalul Paul Caracuda risca sa isi piarda locul de munca daca ar fi refuzat …asa si-a pierdut viata , pacat !!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult