Acasa Breaking News Am cheltuit doar 2,4 miliarde de la FMI

Am cheltuit doar 2,4 miliarde de la FMI

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Romania a primit pana acum din imprumutul contractat prin Acordul cu Fondul Monetar International si intelegerea cu Comisia Europeana doar 2,4 miliarde euro, a subliniat premierul Emil Boc marti, la o dezbatere privind doctrina populara.


Boc a admis ca actualul Guvern are de gestionat o situatie extrem de dificila, inregistrandu-se cea mai graava recesiune de dupa al doilea razboi mondial. El a tinut sa aminteasca faptul ca daca Guvernul liberal condus de Calin Popescu Tariceanu nu ar fi cheltuit in ultimele trei luni de guvernare 4 miliarde de euro, Romania nu ar fi fost in situatia de a se imprumuta.

 

0 comentariu

Cati 21-06-2010 - 12:24

De ce asa de tirziu?

staredefapt 21-06-2010 - 12:36

Daca ar scoate marca si arhiva la vanzare s-ar cumpara imediat. Poate acum, dupa ce au vandut masinile ce au apartinut SC ZIUA SRL si au strans vreo 40.000 de euro, vor avea bani de evaluare.
Cati: O lungesc ca sa nu plateasca! Si probabil nici nu vor mai da salariile restante vreodata. Siliste sta in blocul lui SOV. SOV, FNI… ZIUA.

sanda 21-06-2010 - 12:42

Au vandut si masina lui Palsu?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult