Acasa Breaking News Apple a lansat iPad la 499 de dolari

Apple a lansat iPad la 499 de dolari

scris de Ziua Veche
3 afisari

Asteptarea a luat sfarsit! Apple a prezentat azi la San Francisco noul tablet iPad. Cel mai asteptat gadget al anului permite citirea de carti cu ajutorul functiei e-reader, vizionarea de filme, rularea de jocuri video sau navigarea pe web, totul fiind afisat pe un ecran impresionant de aproape 25 de centimetri de sticla securizata.

Fondatorul companiei, Steve Jobs, a anuntat si pretul incredibil al noii inventii Apple: 499 de dolari pentru versiunea 16Gb fara 3G. Varianta cu 3G si 64 de Gb spatiu de stocare ajunge la 829 de dolari. Tablet iPad se pozitioneaza in piata intre smartphone si laptop. iPad dispune de procesor Apple A4 de 1 Ghz si are o gormise de circa 1,2 cm.  Gadgetul este dotat cu o busola, conectivitate Bluetooth 2.1, wireless, microfon si speaker.

Seful Apple a precizat ca bateria tine 10 ore. Pentru fanii jocurilor video, Jobs a folosit o versiune a jocului Need For Speed al EA Sports, creat special pentru tablet. Pe ecranul 100% touch-screen poti apasa cu degetul pe oglinda masinii, spre exemplu, si vezi in spate, sau poti muta pozitia schimbatorului de viteze cu miscari ale degetului pe ecran. iPad are preinstalate 12 aplicatii, versiuni multi-touch ale unor aplicatii pentru Mac. Utilizatorii pot descarca noi aplicatii create special pentru iPad, dar si aplicatii pentru iPhone. Cei care au si iPhone si iPad pot sincroniza aplicatiile intre cele doua terminale. „Este un produs magic si revolutionar”, a spus Jobs despre iPad care va fi livrat de la finalul lui martie in SUA. Preturile pentru celelalte piete vor fi definitivate in iunie sau iulie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult