Acasa Breaking News Atentie la inspectorii ANPC!

Atentie la inspectorii ANPC!

scris de Ziua Veche
1 afisari

Mai multe persoane care pretind ca sunt comisari ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) sau ai Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) solicita plata unor amenzi sub pretextul neregulilor depistate.


“Falsii comisari ANPC au desfasurat astfel de activitati ilegale de control in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov. Unii au fost identificati ca membri ai unor organizatii neguvernamentale de protectia consumatorilor. Utilizeaza legitimatii asemanatoare cu cele oficiale si in unele cazuri se inregistreaza in Registrul Unic de Control”, spun oficialii ANPC. Agentii economici trebuie sa stie ca Autoritatea nu solicita plata unor amenzi dupa terminarea controlului, iar in cazul aplicarii unor sanctiuni, acestea se achita la Trezorerie. “Pentru a preveni viitoare incalcari ale legii, atragem atentia operatorilor economici sa solicite ordinul de serviciu in baza caruia se face controlul, sa verifice legitimatiile comisarilor care vin in control si sa anunte autoritatile in cazul in care sunt victimele unor asemenea inselaciuni”, a declarat Constantin Cerbulescu, presedinte ANPC.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult