Acasa Breaking News Avatar si The Hurt Locker, favoritele premiilor Oscar 2010

Avatar si The Hurt Locker, favoritele premiilor Oscar 2010

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

 

.Filmele „Avatar” si „The Hurt Locker” au primit fiecare cate noua nominalizari la Premiile Oscar de anul acesta, intr-o ceremonie care a fost prezentata marti la sediul din Beverly Hills al Academiei de Americane de Film, de actrita Anne Hathaway, alaturi Tom Sherak, presedintele Academiei.


Membrii juriului au decis, ca pe langa cele doua filme amintite, sa nominalizeze la categoria “Cel mai bun film” si peliculele :”The Blind Side”, „District 9”, „An Education”, „Inglourious Bastards”, „Up in the Air”, „Precious”, „A Serious Man” si „Up”. Quentin Tarantino ar putea castiga premiul pentru “Cel mai bun regizor”, cu drama „Inglourious Bastards” care a primit opt nominalizari. A 82 -a editie a premiilor Oscar se va desfasura pe 7 martie la Teatrul Kodak din Los Angeles. 

Puteti vedea aici lista completa a nominalizarilor.

0 comentariu

Garcon 17-06-2010 - 06:12

Deja ai hulit in momentul cand i-ai facut pe romanii care locuiesc in strainatate capsunari.Acest termen inventat de catre un nesimtit ( ca altfel nu il pot cataloga ), a fost preluat de o buna parte a presei si a intrat, astfel, in limbajul multor cetateni, demonstrand lipsa de respect a multora fata de milioane si milioane de compatrioti care-si rup oasele prin alte tari pentru a-si castiga existenta.
Culmea e ca in agricultura Spaniei nici nu lucreaza foarte multi romani, ei acoperind in schimb o gama larga de sectoare din economie ( de la muncitori necalificati pana la informaticieni si medici ).Nimeni din presa romaneasca nu a facut o analiza serioasa asupra situatiei romanilor din strainatate, razletele reportaje ale unor jurnalisti din presa scrisa sau emisiunile de pe ProTV neajungand la esenta.Dar nu ma mir, caci si presa de azi este oglinda societatii romanesti, pe care nu termeni ca seriozitatea sau competenta o pot caracteriza.

staredefapt 17-06-2010 - 10:49

Dumneata ai vazut in text cuvantul capsunari? Si da, sunt romani plecati la cules de caspsuni, nu din placere, ci pentru ca in Romania nu se mai poate trai. Altii muncesc in constructii sau fac menaj prin casele strainilor. Orice, numai sa isi poata hrani copii si batranii ramasi in tara. Unii dintre ei s-au intors in tara intre patru scanduri sau, ca marea majoritate, cu multe fire albe si multe boli. Cine e de vina domnule Garcon? Pe cine sa hulim?

nedeshteptatu 17-06-2010 - 14:32

Tu mai lipseai sa ne aminteshti ca traim ca-n vestul salbatec dar fara cal si fara pushca!

Si-ti raspund eu pe cine sa huleshti: pe noi, pe tine, pe tot romanul care „este” si va fi putoare, lipitoare sau cershetor-fara-motiv! P-ashtia huleshtei!

Suntem aici acum pentru ca NOI am acceptat.

Atat.

Ura si bere rece!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult