Acasa Breaking News Baconschi, la Consiliul Afaceri Generale si Consiliul Afaceri Externe

Baconschi, la Consiliul Afaceri Generale si Consiliul Afaceri Externe

scris de Ziua Veche
22 Afisari

.Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, participa luni la reuniunile Consiliului Afaceri Generale si Consiliului Afaceri Externe, care se vor desfasura, la Bruxelles.


Agenda Consiliului Afaceri Generale include problematica schimbarilor climatice, precum si prezentarea si andosarea agendei Consiliului European din 25 -26 martie 2010, in cadrul careia sefii de state si de guverne vor aborda Strategia Europa 2020, pentru crestere economica si ocuparea fortei de munca si schimbarile climatice.

 

In cadrul Consiliului Afaceri Externe, ministrii de Externe vor aborda teme de actualitate ale agendei europene si de interes major pentru Uniune. Va fi discutata situatia umanitara din Haiti, in special din perspectiva raspunsului acordat de UE la criza generata de cutremurul din 12 ianuarie 2010, evolutiile recente din Iran si situatia interna post-electorala din Ucraina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS