Acasa Breaking News Basescu l-a vizitat la spital pe Cristian Paturca

Basescu l-a vizitat la spital pe Cristian Paturca

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Presedintele Traian Basescu l-a vizitat, sambata, pe cantautorul Cristian Paturca, interpretul celebrului ‘’Imn al Golanilor’’, care se afla internat la Spitalul ‘’Victor Babes’’ din Capitala.


Informatia a fost furnizata duminica de presedintele ‘’Asociatiei 21 Decembrie 1989’’, Teodor Maries, intr-o conferinta de presa. ‘’Este o surpriza placuta pentru noi, a declarat pentru ziuaveche.ro Maries, este un semn de bunavointa din partea sefului statului fata de prietenul nostru Cristi Paturca, care se afla internat cu grave probleme de sanatate’’. Traian Basescu a stat aproximativ o ora cu Paturca, asigurandu-l de ‘’tot sprijinul’’. De altfel, o delegatie a Asociatiei 21 Decembrie 1989 l-a vizitat la randu-i pe cantautor, ocazie cu care revolutionarii au purtat discutii cu seful statului legat de documentele desecretizate privind evenimentele din decembrie 1989 pe care asociatia le-a primit in ultimele zile, potrivit dispozitiilor CEDO.

6 comentarii

gigcu 23-06-2010 - 03:04

esti penibila tara asta nu mai are nici o sansa nu mai exista onoare demnitate politicienii tineri de la care asteptam sa le dea peste bot nenorocitilor de activisti pcr din esalonu 2 3 care au adus tara aici au aceleasi metehne singura solutie emigrarea

ana 23-06-2010 - 07:01

E PENIBIL SA VEZI CUM OAMENII DE LA CARE MAI AVEAI NITICA PRETENTIE NU SUNT IN STARE SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA PT CEEA CE FAC SI SPUN.ERA DE PREFERAT SA RAMANA FERMA PE POZITIE , AVEA DE CASTIGAT, CA TOT UMBLA DUPA AUDIENTA.

mihai 23-06-2010 - 07:46

… atunci cand hormonii nu-ti dau pace !!!! Al dracului glicemie !!!!

Boc 26-06-2010 - 11:55

E femeie, chiar daca-i vedeta. Ce dracu tot aveti cu ea, a facut ceea ce trebuia facut, dar apoi i-a fost jena sa ia pozitia ghiocelului in fata jegurilor din PDL. Important e cum a votat, nu ce justificari a scornit dupa aia. Daca ar fi votat impotriva motiunii, acum Ana ar fi condamnat-o ca e dusmanul poporului si ca n-o intereseaza decat ciolanul. Mare tragedie, nu i-a raspuns la telefon lui Toader, tovarasul de betii de vapor al Betivului national. Vai, ce mare drama. Bravo, Teo. Cu niste lepre care dovedesc in fiecare zi ca n-au onoare nici cat sa chiorasca un soarece, asa trebuie sa te comporti. La viperele astea nu merge cu textul „trebuie sa le arat ca eu sunt o doamna”. Haita asta de hiene oricum nu-ntelege asa ceva, fiindca onoarea nu-i ceva pe care poti s-o furi, s-o vinzi si sa bagi banii in conturi secrete din Occident.

daniel 12-09-2010 - 05:39

da-te-n sange sa te unge gicule

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult